24 Temmuz 2007 Salı

Cemal kuru - KURU KAFA

Etiketler: , , , , ,

17 Yorum:

saat: 9 Eylül 2012 02:21 , Blogger Unknown dedi ki...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

 
saat: 6 Mart 2014 23:37 , Blogger Küfürizm dedi ki...

Sohbet
Chat

 
saat: 3 Ocak 2019 22:30 , Blogger sohbett dedi ki...

güzel paylaşım
Sohbet

 
saat: 3 Ocak 2019 22:31 , Blogger sohbett dedi ki...

teşşekürler paylaşımınız için
chat
mobil sohbet
Sohbet odaları
Sohbet siteleri

 
saat: 16 Ekim 2019 08:55 , Blogger tamsohbet dedi ki...

sohbet
chat

chat odaları
chat odaları

 
saat: 9 Kasım 2019 14:50 , Blogger oktay dedi ki...

Gabile Mobil Sohbet Bu da mobil sohbet sitemizden hoşnut kaldıklarını gösterdiği yerine bizim açımızdan devasa tek sevinç vesilesi olmaktadır. Gabile mobil sohbet Mobil mobil sohbet Sitesini Sebep Seçenek Etmelisiniz? Sebep olmasın ki! Ilk olarak mükemmel tek bölge var. Kullanıcılar hem hayat sürdürdükleri lokasyon hatta eğitim ve kültürel birikim yönünden defa farklı. Bu da defa renkli ve sevinçli tek mobil sohbet platformu oluşmasını sağlamaktadır. Gabile Mobil chat En eğlenceli mobil sohbet ve sohbet abuhavası Gabile mobil sohbet odaları ve gabile mobil sohbet sitesi platformunda.

 
saat: 9 Kasım 2019 16:00 , Blogger asa dedi ki...

Gabile Giris Sohbet Omegle chat, Chatroulette, Badoo, VK chat gibi chat programları da aynı anda değişik kitlelere hitap eden ve beğenilen chat platformlarıdır. Gabilesohbeti.com sitesi olarak, bu siteleri kullanan şahıslara henüz üstün chat tecrübesi yaşamaları yerine çalışıyoruz. Içten, ateşli tek ortamda, en güvenilir chat tecrübesi yaşatmak yerine elimizden geleni yapıyoruz. Gabile chat sitesi olarak, kullanıcılarımızın henüz keyifli Gabile Giris chat keyfi yaşamaları yerine onlara çevrimiçi işlek radyo dinle sitemiz olan üstünde işlek müzik dinlemelerini sağlamakta ve heves parça olanağı ile sevdiklerine şarkı armağan etmelerini sağlıyoruz.

 
saat: 10 Kasım 2019 00:23 , Blogger asa dedi ki...

Gabile Mobil Sitenin Size Sağladığı Şeyler? Sunmuş olduğu görev sohbet odalari olan tek site olan 'maksat sohbet'in kuşkusuz size sağlayacağı ilk şey henüz sosyal tek yaşam kazandırmak olacaktır. Bu arada kişiler ile etkileşim içerisinde olacağınız yerine, iş görüşmelerinizde, dostlarınızla konuşurken anksiyete krizi geçirme ihtimaliniz azalacak, özgüvenli, Gabile Mobil kendisinden güvenilir tek şeklinde kendisine güvenen tek kişilik olacaksınız. Şunu da söylemek lazım olur ki; normal yaşantınızda birilerine söyleyemeyeceğinizi,

 
saat: 16 Kasım 2019 22:38 , Blogger asa dedi ki...

Gay Sohbet Siteleri Bu gereksinim tarafında meydana çıkan mobil sohbet siteleri derhal her yerden insanın etraf edinmesini sağlamış ve süreyi henüz keyifli tek şeklinde olanağı yaratmıştır. Gay Sohbet Siteleri etmek yerine insanların kafelerde takılmasını veyahut değişik çevrelere girmesine lüzum duyulmamasını da yanında getirmiştir.

 
saat: 18 Kasım 2019 11:40 , Blogger sohbetsec dedi ki...

Gabile Mobile Chat sohbet Ailesi Olarak; Sizlere Düzeyli ve Dürüstçe Arkadaşlıklar Kazanabileceğiniz Tek sohbet Ortamı Oluşturmaktır Amacımız. Hiç Tanımadığınız Şahıslar ile sohbet Sitemizin sohbet Odalarında, Doyasıya Içten Gabile Mobile Chat Samimi Sohbetler Sizi Bekliyor. Ayrı olarak Arkadaşlarınız ile Düzeyli Sohbetinizi Yapar iken, Müsabaka Odalarımızda Keyifli Saatler Geçirebilirsiniz. Tabi 7/24 Çevrimiçi Olan sohbet Radyomuz

 
saat: 28 Kasım 2019 20:32 , Blogger hasmet dedi ki...

Mobil Sohbet İnsan sosyal tek varlıktır.sitemizde verdiğimiz chat hizmetlerimizin bütün para ödemeden verdiğimiz hizmetlerimizdendir. Sitemize erişim yapmış her kullanıcıları, arzuladığı kadar sitemizde kalabilir ve chat edebilir. Tanımadığınız insanlarla henüz ferah chat edebilir, aklınıza gelen birçok suali kolaylıkla sorabilirsiniz.Günlük yaşamda, en içten dostlarınızla dahi konuşamadığınız çoğu konuyu sitemizde konuşma Mobil Sohbet fırsatları veriyoruz.

 
saat: 22 Nisan 2020 15:54 , Blogger hasmet dedi ki...

Sohbet
Sohbet Odaları
Sohbet Siteleri
Chat Siteleri
Mobil Sohbet
Bedava Sohbet
Geveze Sohbet
Mynet Sohbet
Mobil Sohbet Siteleri
Mobil Chat
Chat Odaları
Parasız Sohbet Siteleri
Sohbet Sitesi
Chat
Kaliteli Sohbet
Seviyeli Sohbet

 
saat: 25 Eylül 2020 22:41 , Blogger mert dedi ki...

her üye gibi sizlerde Bedava Okey sitelerine giriş yapiniz.

 
saat: 19 Kasım 2020 21:54 , Blogger mert dedi ki...

Okey Mekan adresimizde Üyelikler ve puan alımları para ödemeden tek defalığına 1000 puan salona gelen ilk üyelerimize hediyemizdir, masa aça bilir isterseniz masa açıldığında sağ köşede çağrı butonundan salonumuzun içindeki şahıslara çağrı göndererek Masalarımıza çağrı edebilirsiniz. Canlı Okey Oyna kaidelerine lütfen uyalım dostlar Okey salonumuz aile ortamlı okey kullanıcılarına sahiptir. Evde kal Türkiye Kaidelerine uyduğunuz yerine sıhhatli tek hayat dilekleriyle eğlenceli muhabbetler ve eğlenceler dileriz. Okey Oyunu İndir yerine herhangi tek şifreye lüzum kalmadan okeymekan.com programını sayfamızdan indire bilirsiniz.
Okey salonlarında programınızı yanlızca Google Play’de programlar kısmına sağlamak yapmadan indire bilirsiniz.

 
saat: 23 Kasım 2020 17:43 , Blogger mert dedi ki...

Google Playden Oyunumuzu İndirip Kesintisiz Mobil Okey Salonlarımıza Katılabilir ve Kolaylıkla Okey Oynamanın Keyfini Çıkarabilirsiniz "İndir" Düğmesine Tıklayın.Okey oyna, bu oyun bilindiği emeliyle Türk oyunudur ve akla gelen ilk sitelerden birisi olan Okeyiz.Com bugünkü teknoloji ise yazılmış html5 takviyeli tek oyundur. Çevrimiçi okey oyunu oynamak yerine doğru adrestesiniz. Canınız sıkıldığında, moraliniz bozulduğunda tek başınıza kaldığınızda bu siteden oyuna sağlamak yapabilirsiniz. Okey Salonları Okey Oyunu Oyna Yeni planımı ile gözlere hitap eden sitemiz oyuncularını da her vakit ön tasarıda tutarak oyun turnuvaları düzenlemektedir.

 
saat: 26 Kasım 2020 14:46 , Blogger mert dedi ki...

Günün hangi saatinde olursa olsun sitemizde istediğiniz gibi sohbet edebilirsiniz. Sitemize e-posta, kullanıcıları ismi ve şifre verileri ile sitemize adisyon olarak ailemizin arasına katılın. Sanal Okey Bu koca ailede kendinize makul tek dost edinerek oyunları birlikte oynama talihi yakalayın. Kapsül İle Okey Oynamak Kalifiye okey salonları sayfasında okey oynarken kullanabileceğiniz cihazlar kapsül, telefon ve bilgisayar olarak sıralanır. Şayet kapsül sahibi iseniz sitemizde oldukça az sohbet ücretsiz harcayarak istediğiniz gibi sohbet edebilirsiniz.

 
saat: 10 Aralık 2020 21:37 , Blogger oktay dedi ki...

Önceden yanlızca oyun salonlarında, kafede ya da evde sevdiklerimizle tek araya gelip oynayabildiğimiz bu oyun, teknolojinin hayatımıza girmesiyle biçim değiştirdi. Bundan sonra dilediğiniz Okey Oyna her vakit ve her kısımda, arkadaşlarımız yanlarımızda olmasa dahi oynayabileceğiniz hale büründü. Bunun yerine tasarlanan çoğu mobil program ve internet site alternatifleri bulunuyor. Kasıt Okey olarak siz de onlardan biri misiniz diye sorduğunuzu duyar gibiyiz

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

eXTReMe Tracker


İlanveli.com, Ekleyin Hitiniz Artsın, Burada Herşey Sonsuza Kadar Bedava Myben Toplist Karaman Toplist
islamiweb.net Aşık ToplisT (Hit Kaynağınız) SiralaTURK.com - Türkiyenin gerçek web sıralaması Hitsiz.com hitsiz Yaqmur.Net Toplist Vote for this Site @ SanalOcak - Toplist Aşık ToplisT (Hit Kaynağınız) eGoliste.com İnternet Rehberi GSTV SİTELERİ Dini100.Net Dini100.Net www.engin-online,com Internet Kaynaklari Bal Toplist Mega100.Netsohbet chat HzMuhammed.Net